O nama

„POLJOSEME“ d.o.o. je preduzece u Srbiji, osnovano 1992. god. u Beogradu. Osnovna delatnost je trgovina na malo I veliko sredstvima za zaštitu bilja, semenske robe, stočne hrane, đubriva, folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa,hranom I opremom za kucne ljubimce,programa za domaćinstva,boja I lakova,elektro I vodovodnim materijalom,srafovskom robom…

Hrabre ideje, veštine i ogroman trud uložen u prilagođavanje stalnim zahtevima tržišta rezultovali su velikim brojem promena u poslovanju, proizvodima i uslugama. Zato danas, dve decenije kasnije naš tim uspesno posluje.

Vrednosti

Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja. Te vrednosti od samog početka do danas određuju način na koji radimo, kvalitet koji nudimo i nenadmašan tretman koji dobijate kao kupac, partner ili zaposleni.

Misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga, uz stručnu podršku zaposlenih, stvoriti najbolje uslove za potrošače.Ostvarenju naše misije posvećeni su svi zaposleni koji dele korporativne vrednosti, poslovno okruženje i poverenje.

Vizija

Negujući partnerske odnose i brigu o kupcima, postati sinonim za kompaniju koja konstantno unapređuje svoje poslovanje, kreira i predviđa navike i trendove kupaca i stvara novu vrednost za kupca.

POLJOSEME u brojevima

0
zaposlenih
0
artikala
0
dobavljača
10099